trött, tröttare, tröttast...

2009-04-29, 12:57:42 / Kategori: Allmänt
Varför? jag vet inte!

Och så råkade jag markera hela texten jag hade skrivit, av misstag, och allt försvann! :S

Ätit mysfrukost hemma för mig själv, mackor med renost (mums), ananassallad med granatäpplekärnor och röda vindruvor och äpplejuice! Tyvärr hade jag så lite kaffe så det räckte till en kopp endast, plus att det blev lite blaskigt för jag hade i för mycket vatten, men det göör inget!

Imorgon blir det fest med gamla gänget hos älskade Cila och Pierce! Såå länge sen, men nu får det bli like the old times!  Till och med Backman och Johanna kommer ju! Sweet!

Ikväll blir det jobb på Armfelt 18:00-21:00, innan det blir det basstationen avd. Sofiedal på SMG.. Ge mig lite energi, nån som har?

Kollade på Thailandsbilder, vill tillbaaaks! Till Solen, stränderna, snorklingen, thaimaten, människorna.. Åhhh.. Men nästa år, då jäklar!

Tänkte lägga in lite Thai-bilder ikväll när jag kommer hem, om jag inte däckar av det första jag gör när jag kliver innanför dörren! Återstår att se..!

That's all for now, tänker leva på morgondagens fest idag! So long..

Tänder ett ljus..

2009-04-27, 23:17:10 / Kategori: Allmänt

För min vän som råkat ut för massa tråkigheter och är sjuk.. Jag hoppas hoppas hoppas för allt i världen att du fixar det här. Du är en otroligt stark människa och jag beundrar dig för det!

Kämpa på vännen!


Förövrigt så har min dag varit alldeles utomordentligt bra!  Vaknade kring 12:00 (!!!) Gick upp, betalade lite räkningar, åt frukost och gick ut med King (min otroligt fina rottishane). Sen kom min sambo Magnus hem runt 16:00 och då tog vi en promenad ner på stan. Unnade mig själv lite kläder, köpte en ny rouge från Make Up Store och så köpte vi lite teknikprylar som vi skulle behöva för att koppla in vårt Playstation 3.
När vi kom hem så tog vi med oss hunden och gick och solade på Pigmenthuset. Sköönt. Det behövs så vi kan behålla solbrännan vi fick när vi var i Thailand.
Sen när vi kom hem så fikade vi lite kvällsfika och nu myser vi framför datorn och TV:n!

Imorgon blir det jobb 7:00-16:00 så det blir tidig säng ikväll... .Hopefully!

Ser fram emot fest på sista april! Länge sen ju!


Fräsigt värre

2009-04-27, 22:48:16 / Kategori: Allmänt

Och hoppla, så har jag en blogg!

Den här bloggen kommer inte ha någon speciell inriktigt så, utan den ska mest handla om mig och mitt liv, lite funderingar m.m...

Här kommer en bild på min tatuering som jag gjorde när jag var på Phi phi island för några veckor sen. Den är handknackad med bambupinne och helt och hållet ritad på frihand direkt på huden. Är JÄTTEnöjd!


Gjorde mig lite fin när jag var i Thailand. Ville visa den samtidgt som jag ska se om det funkar att ladda upp!

uppdaterar lite senare, nu blir det en rökpaus!