Wicked!

2009-05-02, 00:34:44 / Kategori: Allmänt

Mums, har precis tuggat i mig min magnum temptation.. Den glassen var då över förväntan!
Vi gled till GDG med bilen för att köpa lite godis och glass nyss, mysigt värre.

Gårdagens fest var kanon!  Skitkul att träffa gamla gänget igen. Vi åt grillmat, spelade Guitar Hero, snackade och stod på balkongen och rökte. Sweet! urkul att träffa Eric och Johanna igen också! Saknat er!

Idag vaknade vi 14:00, HAHA! Snacka om sjusovare.. Vi gick upp, åt frukost. Magnus skulle äta pizzafrukost men hunden smög sig in till köket och hoppade upp på diskbänken och snodde pizzan! jäävlar i mig vad Magnus blev sur och hunden fick stryk. Sen fick han sitta i sovrummet ett bra tag. Tänk att hundrackarn aldrig lär sig!
På eftermiddagen stack vi till Ica och köpte mat.
Var ute med hunden ett tag också och kastade pinne i hundhagen. Det är bra att trötta ut en överenergisk hund lite då och då, annars är han som en svans efter en hela tiden och söker uppmärksamhet.

Imorgon ska jag jobba :/ ... Men innan det så ska vi åka till köpis och köpa nya skor till Zander, Magnus bror. Och så ska vi även förlänga mitt abonnemang så jag får ny mobiiiil :D Äntligen får jag börja ringa igen, jag som vart telefonlös i nästan en hel månad..

Dagen har varit bra, varmt ute och bra humör! Hann till och med med en storstädning i miniformat, alltså dammsuga+moppa+diska... finfint.. Nu glänser lägenheten.

Hittade förresten svarta balkongmöbler på Jysk för otroliga 500 KR! schysst... Kanske åker och köper dom imorgon.

Nu ska jag se på TV och sen blir det natti.

pok
KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?